भाई Bhai Lyrics Hindi - Navv Inder
Below are lyrics of Bhai by Navv Inder in Hindi.
Bhai Song Details | |
---|---|
Song Title | Bhai |
Singer(s) | Navv Inder |
Composer | Nakkulogic |
Music Producer | Nakkulogic |
Lyricist | Vk Thekedar |
Song Release Date | 22 Apr 2020 |
Bhai Lyrics - Navv Inder
Yaar saare khade gehla chaati taan keKara na kise te bas daran naam te
Poore India mein rukka mere naam ka
Maa-baapu yaar-dost pyar jandae
White gold wali moti moti chai se
Indian chhoriyan ki lambi line se
Saheli vekhi ik vaari sacha pyar se
Bhai jaise yaar hai
Lambi lambi car hai
Side wali seat pe
Patakhe jaisi naar hai
Patakhe jaisi naar hai
Bhai jaise
Nakkulogic
Patakhe jaisi
Mera look sab desi par dil chma desi
Tere yaar ka kora classic hai
Jo bhi dekhe tanne woh humein
Thok tere jitne bhi aashiq hai
Aisa sehar nai jehde na mera charcha ho
Aisa thaana nai jehde na mera parcha ho
24 ghante pichhe rave PCR se
Bhai jaise yaar hai
Lambi lambi car hai
Side wali seat pe
Patakhe jaisi naar hai
Bhai jaise yaar hai
Lambi lambi car hai
Side wali seat pe
Patakhe jaisi naar hai
Bhai jaise
One of the best
Patakhe jaisi
Manne todi bas haddi
Kade toddeya koyi na heart
Leni mauj har roz
Meri zindagi ka paath
Jab bhi maaru gehdi baith ke
Main kaali range mein
Saari chhori dekhe manne
Kahve chhora se smart
Meri main road pe saari kothi se
Kade soch na rakhi maine chhoti se
Yaaran ka main yaar gehla thekedar se
Bhai jaise yaar hai
Lambi lambi car hai
Side wali seat pe
Patakhe jaisi naar hai
Bhai jaise yaar hai
Lambi lambi car hai
Side wali seat pe
Patakhe jaisi naar hai
Bhai jaise
Patakhe jaisi naar hai
Bhai Lyrics in Hindi
यार सारे खड़े गहला छाती तान के
करा ना किसे ते बस डरा नाम ते
पूरे इंडिया में रुक्का मेरे नाम का
माँ बापू यार दोस्त प्यार जानदे
White Gold’ वाली मोटी मोटी चैन से
इंडिया छोरियां की लम्बी लाइन से
सहेली वेखी इक वारि सच्चा प्यार से
भाई जैसा यार है
लम्बी लम्बी कार है
साइड वाली सीट पे
पटाखे जैसी नार है
पटाखे जैसी नार है
मेरा लुक सब देसी पर दिल जमा देसी
तेरे यार का कोरा क्लासिक है
जो भी देखे तन्ने वोह हमें
थोक तेरे जितने भी आशिक है
ऐसा सेहर नई जेह्ड़े ना मेरा चर्चा हो
ऐसा थाना नई जेह्ड़े ना मेरा परचा हो
24 घंटे पिच्छे रवे ’PCR’ से
भाई जैसा यार है
लम्बी लम्बी कार है
साइड वाली सीट पे
पटाखे जैसी नार है
भाई जैसा यार है
लम्बी लम्बी कार है
साइड वाली सीट पे
पटाखे जैसी नार है
भाई जैसे
One of the best’
पटाखे जैसी
मन्ने तोड़ी बस हड्डी
कदे तोडेयाँ कोई ना हार्ट
लेनी मौज हर रोज़
मेरी ज़िन्दगी का पाठ
जब भी मारू गेडी बैठ के
मैं काली रेंज में
सारी छोरी देखें मन्ने
कहवे छोरा से स्मार्ट
मेरी मैं ’Road’ पे सारी कोठी से
कदे सोच ना रखी मैंने छोटी से
यारां का मैं यार गेहला ठेकेदार से
भाई जैसा यार है
लम्बी लम्बी कार है
साइड वाली सीट पे
पटाखे जैसी नार है
भाई जैसा यार है
लम्बी लम्बी कार है
साइड वाली सीट पे
पटाखे जैसी नार है
भाई जैसे
पटाखे जैसी नार है